Vrijdag 4 april a.s. strijkt Guido’s Orchestra neer in het Theater Heerlen. Voorafgaand aan zijn theatershow heeft u de mogelijkheid om te dineren in de Vebego-foyer.
Voorgerecht: ‘Red meets Passion’
“Het rode lentetuintje van violen en mooie noten”
- Banen van eetbare aarde(gemaakt van olijventapenade, humus, , hazelnotenspread, pesto en tuinkruiden met echte viooltjes…
- Geraspte paarse bloemkool en homemade gedroogde tomaten’
- Krokanten met geitenkaas en karamel uien
- Notenpaté van amandelen / cashews en Limburgse grottenkaas
Hoofdgerecht
“Guido’s fusion / Classic meets pop”
Keukens vermengen, toveren met hedendaagse innovaties, een nieuwe beleving…. De fusion-keuken combineert verschillende culinaire tradities; Guido’s tour door Azië komt terug in de gerechten. Klassieke smaken, proeven als nieuw; Classic meets Pop!
- Roerbak eendenborst met oestersaus en gekonfijte uienbordelaise
- Gemarineerde zeebaars met sesam gember sojasaus geserveerd met authentieke dragonsaus.
- Vegetarische optie: broccoli met cashews en paddo’s
- Bijlage: gevulde aardappelen met sweet potatoe-puree
- Noedels en de Drie Heren van de Chinese keuken (lente-ui, knoflook, gember)
Dessert
Naar aanleiding van zijn concert op het 3-landenpunt
- Limburgse kruimelvla met Belgische vulling krieken en Duitse maanzaad-krokanten
- Bijlage: karamelsaus
Algemene informatie
Het diner zal worden geserveerd in buffetvorm.
Prijs: €21,50 per persoon
Aanvang: 18:30
Reserveren is mogelijk via de website van Parkstad Limburg Theaters.
« Theaterkeuken: Menu Urbanus Theaterkeuken: Menu Slagerij van Kampen »